Serveur d'exploration sur l'oranger - Checkpoint (PascalFrancis)

Index « Keywords » - entrée « Acidity »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Acidifier < Acidity < Acids  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 26.
[0-20] [0 - 20][0 - 26][20-25][20-40]
Ident.Authors (with country if any)Title
000102 (2012) David Obenland [États-Unis] ; Sue Collin [États-Unis] ; James Sievert [États-Unis] ; Mary Lu Arpaia [États-Unis]Impact of High-temperature Forced-air Heating of Navel Oranges on Quality Attributes, Sensory Parameters, and Flavor Volatiles
000202 (2010) Tatiana Cantuarias-Aviles [Brésil] ; Francisco De Assis Alves Filho Mourao [Brésil] ; Eduardo Sanches Stuchi [Brésil] ; Simone Rodrigues Da Silva [Brésil] ; Erick Espinoza-Nunez [Brésil]Tree performance and fruit yield and quality of 'Okitsu' Satsuma mandarin grafted on 12 rootstocks
000297 (2009) J. G. Perez-Perez [Espagne] ; J. M. Robles [Espagne] ; P. Botia [Espagne]Influence of deficit irrigation in phase III of fruit growth on fruit quality in 'lane late' sweet orange
000329 (2009) David Obenland [États-Unis] ; Sue Collin [États-Unis] ; Bruce Mackey [États-Unis] ; James Sievert [États-Unis] ; Kent Fjeld [États-Unis] ; Mary Lu Arpaia [États-Unis]Determinants of flavor acceptability during the maturation of navel oranges
000350 (2008) J. A. Cayuela [Espagne]Vis/NIR soluble solids prediction in intact oranges (Citrus sinensis L.) cv. Valencia Late by reflectance
000402 (2008) David Obenland [États-Unis] ; Sue Collin [États-Unis] ; James Sievert [États-Unis] ; Kent Fjeld [États-Unis] ; Julie Doctor [États-Unis] ; Mary Lu Arpaia [États-Unis]Commercial packing and storage of navel oranges alters aroma volatiles and reduces flavor quality
000476 (2007) Jalal Muhtaseb [Jordanie]Effect of harvesting date on fruit quality of grapefruit cv. 'Red Blush' under Jordan Valley conditions
000682 (2004) Maria T. Pretel [Espagne] ; Maria A. Botella [Espagne] ; Pedro J. Zapata Asuncion Amoros [Espagne] ; Maria Serrano [Espagne]Antioxidative activity and general fruit characteristics in different traditional orange [Citrus sinensis (L.) Osbeck] varieties
000722 (2003) Paolo Rapisarda [Italie] ; Paolo Pannuzzo [Italie] ; Gabriella Romano [Italie] ; Giuseppe Russo [Italie]Juice components of a new pigmented citrus hybrid Citrus sinensis (L.) Osbeck x Citrus clementina Hort. ex Tan.
000863 (2001) Guy J. Hallman [États-Unis] ; Luis Rene Martinez [États-Unis]Ionizing irradiation quarantine treatment against Mexican fruit fly (Diptera: Tephritidae) in citrus fruits
000895 (2001) Avi Sadka [Israël] ; Esther Dahan [Israël] ; Etti Or [Israël] ; Mikeal L. Roose [États-Unis] ; Kenneth B. Marsh [Israël] ; Lidya Cohen [Israël]Comparative analysis of mitochondrial citrate synthase gene structure, transcript level and enzymatic activity in acidless and acid-containing Citrus varieties
000944 (2000) M. Olmo [Espagne] ; A. Nadas [Espagne] ; J. M. Garcia [Espagne]Nondestructive methods to evaluate maturity level of Oranges
000A32 (1999) J. Fidalski [Brésil] ; M. A. Pavan [Brésil] ; P. A. M. Auler [Brésil] ; A. P. Jacomino [Brésil]Produção de frutos de laranjeira pêra e teores de nutrientes nas folhas e no solo, em latossolo vermelho-escuro do noroeste do Paraná
000B84 (1995) A. K. Alva [États-Unis] ; J. H. Graham [États-Unis] ; C. A. AndersonSoil pH and copper effects on young 'Hamlin' orange trees
001196 (1987) C. A. AndersonFruit yields, tree size, and mineral nutrition relationships in "Valencia" orange trees as affected by liming
001202 (1987) E. Ivans ; M. FerreeEarly-season navel oranges may be too sour for consumers
001224 (1987) J. M. Ortiz ; J. L. Tadeo ; A. EstellesCaracteristicas fisicoquimicas de «Navelina» «Washington navel» y «Navelate» y su evolucion durante la maduracion
001225 (1987) M. Nunez ; M. E. Garcia ; F. RosadoVariaciones de los principales indicadores de la calidad de los frutos de tres especies de citricos. II: Caracteristicas quimicas
001370 (1985) F. IntriglioloRisposte produttive e nutrizionali di tre tipi di concime azotato sull'arancio cv «Sanguinello moscato»
001371 (1985) M. Schirra ; I. ChessaEvoluzione di alcuni prodotti di metabolismo nei frutti di arancio «Tarocco» in rapporto alle condizioni di frigoconservazione
001372 (1985) S. Dettori ; M. Pala ; D. SpanoDinamica degli indici di maturazione per 24 cultivar di arancio nella Sardegna meridionale

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/PascalFrancis/Checkpoint
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/PascalFrancis/Checkpoint/KwdEn.i -k "Acidity" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/PascalFrancis/Checkpoint/KwdEn.i  \
                -Sk "Acidity" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/PascalFrancis/Checkpoint/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    PascalFrancis
   |étape=   Checkpoint
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Acidity
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024