Serveur d'exploration sur l'oranger - Curation (Ncbi)

Index « Keywords » - entrée « Yogurt (analysis) »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
Yogurt < Yogurt (analysis) < Yogurt (microbiology)  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000B97 (????) Suwanna Jitpukdeebodintra [Thaïlande] ; Chanya Chuenarom ; Chicha Muttarak ; Pakchisa Khonsuphap ; Sumana PrasattakarnEffects of 1.23% acidulated phosphate fluoride gel and drinkable yogurt on human enamel erosion, in vitro.
001305 (2013) Avelino Álvarez-Ord Ez [Espagne] ; Lorena Valdés ; Ana Bernardo ; Miguel Prieto ; Mercedes L PezSurvival of acid adapted and non-acid adapted Salmonella Typhimurium in pasteurized orange juice and yogurt under different storage temperatures.
001623 (2014) Tian Yi [République populaire de Chine] ; Xingjian Huang ; Siyi Pan ; Lufeng WangPhysicochemical and functional properties of micronized jincheng orange by-products (Citrus sinensis Osbeck) dietary fiber and its application as a fat replacer in yogurt.

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Ncbi/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/KwdEn.i -k "Yogurt (analysis)" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/KwdEn.i  \
                -Sk "Yogurt (analysis)" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Ncbi/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Ncbi
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    KwdEn.i
   |clé=    Yogurt (analysis)
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024