Serveur d'exploration sur l'oranger - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « raw »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
raviac < raw < ray  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 10.
Ident.Authors (with country if any)Title
000604 (1999) Adeniyi Adeyeye [Nigeria] ; Oladele Osibanjo [Nigeria]Residues of organochlorine pesticides in fruits, vegetables and tubers from Nigerian markets
000825 (1990) C. Y. Aremu [Nigeria] ; E. I. Udoessien [Nigeria]Chemical estimation of some inorganic elements in selected tropical fruits and vegetables
000A29 (1981) R. C. Chandan ; K. I. EreifejDetermination of Lysozyme in Raw Fruits and Vegetables
000D80 (2007) Seong-Chun Jo [Corée du Sud] ; Ki-Chang Nam [États-Unis] ; Byoung-Rok Min [États-Unis] ; Dong U. Ahn [États-Unis] ; Seung-Cheol Lee [Corée du Sud]Antioxidant activities of defatted sesame meal extracts in cooked turkey breast and thigh meats
000E61 (2003) Abdul Waheed [Pakistan] ; M. Jaffar [Pakistan] ; Khalid Masud [Pakistan]Comparative study of selected essential and nonessential metals in various canned and raw foodstuffs consumed in Pakistan
000E99 (1991) Shi-Xiong Tang ; Yue-Ming Li ; Yu-Rong Cao ; Xiao-Lan WangStudies on silicon‐containing fragrance raw materials I. Syntheses and structure‐odor relationship of acetals of 4‐trimethylsilyl‐3‐cyclohexenone and 4‐trimethylsilylcyclohexanone and their carbon counterparts
000F96 (1996) B. Mira [Espagne] ; M. Blasco [Espagne] ; S. Subirats [Espagne] ; A. Berna [Espagne]Supercritical CO2 extraction of essential oils from orange peel
001042 (1998) B. Mira [Espagne] ; M. Blasco [Espagne] ; A. Berna [Espagne] ; S. Subirats [Espagne]Supercritical CO2 extraction of essential oil from orange peel. Effect of operation conditions on the extract composition
001371 (1999) S. Pao ; C. L. Davis ; D. F. Kelsey [États-Unis] ; P. D. Petracek [États-Unis]Sanitizing Effects of Fruit Waxes at High pH and Temperature on Orange Surfaces Inoculated with Escherichia coli
001C13 (2010) Dheeraj Verma [États-Unis] ; Anderson Kanagaraj [États-Unis] ; Shuangxia Jin [États-Unis] ; Nameirakpam D. Singh [États-Unis] ; Pappachan E. Kolattukudy [États-Unis] ; Henry DaniellChloroplast‐derived enzyme cocktails hydrolyse lignocellulosic biomass and release fermentable sugars

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "raw" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "raw" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    raw
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024