Serveur d'exploration sur l'oranger - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « methodology »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
methodologies < methodology < methods  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 25.
[0-20] [0 - 20][0 - 25][20-24][20-40]
Ident.Authors (with country if any)Title
000107 (1993) Elda Ma ; Quijano Cervera ; Gaspar M. Mejía SánchezIntegrated utilization of orange peel
000158 (2006) Shiming Li [États-Unis] ; Haiqing Yu [États-Unis] ; Chi-Tang Ho [États-Unis]Nobiletin: efficient and large quantity isolation from orange peel extract
000639 (2011) Juan Manuel Cevallos-Cevallos [États-Unis] ; Rosalía García-Torres [États-Unis] ; Edgardo Etxeberria [États-Unis] ; José Ignacio Reyes-De-Corcuera [États-Unis]GC‐MS Analysis of Headspace and Liquid Extracts for Metabolomic Differentiation of Citrus Huanglongbing and Zinc Deficiency in Leaves of ‘Valencia’ Sweet Orange from Commercial Groves
000A82 (2008) Sid-Ahmed Rezzoug ; Zoulikha Maache-Rezzoug ; Frédéric Sannier ; Karim AllafA Thermomechanical Preprocessing for Pectin Isolation from Orange Peel with Optimisation by Response Surface Methodology
000A86 (1996) Michael T. Benjamin [États-Unis] ; Mark Sudol [États-Unis] ; Laura Bloch [États-Unis] ; Arthur M. Winer [États-Unis]Low-emitting urban forests: A taxonomic methodology for assigning isoprene and monoterpene emission rates
000A99 (1998) Michael Heinrich [Allemagne] ; Anita Ankli [Suisse] ; Barbara Frei [Suisse] ; Claudia Weimann [Allemagne] ; Otto Sticher [Suisse]Medicinal plants in Mexico: healers' consensus and cultural importance
000D76 (2010) Kin-Weng Kong [Malaisie] ; Abdul Razak Ismail [Malaisie] ; Seok-Tyug Tan [Malaisie] ; Krishna Murthy Nagendra Prasad [Malaisie] ; Amin Ismail [Malaisie]Response surface optimisation for the extraction of phenolics and flavonoids from a pink guava puree industrial by‐product
000D92 (2009) Erika Kliemann [Brésil] ; Karina Nunes De Simas [Brésil] ; Edna R. Amante [Brésil] ; Elane Schwinden Prudêncio [Brésil] ; Reinaldo F. Te Filo [Brésil] ; Márcia M. C. Ferreira [Brésil] ; Renata D. M. C. Amboni [Brésil]Optimisation of pectin acid extraction from passion fruit peel (Passiflora edulis flavicarpa) using response surface methodology
000E28 (2011) Om Prakash Chauhan ; Pakalpati Srinivas Raju ; Narasimhamurthy Ravi ; Nagraj Roopa ; Amarinder Singh BawaStudies on retention of antioxidant activity, phenolics and flavonoids in high pressure processed black grape juice and their modelling
000E36 (2013) Semia Baklouti [Tunisie, France] ; Amel Kamoun [Tunisie] ; Raoudha Ellouze-Ghorbel [Tunisie] ; Semia Chaabouni [Tunisie]Optimising operating conditions in ultrafiltration fouling of pomegranate juice by response surface methodology
000E37 (2009) Maurizio Rinaldi [Italie] ; Roberto Gindro [Italie] ; Massimo Barbeni [Italie] ; Gianna Allegrone [Italie]Pattern recognition and genetic algorithms for discrimination of orange juices and reduction of significant components from headspace solid‐phase microextraction
001200 (2011) Whasley Ferreira Duarte [Brésil] ; Juliana Cunha Amorim [Brésil] ; Lilian De Assis Lago [Brésil] ; Disney Ribeiro Dias [Brésil] ; Rosane Freitas Schwan [Brésil]Optimization of Fermentation Conditions for Production of the Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) Spirit Using the Response Surface Methodology
001435 (1990) H. S. Lee [États-Unis] ; R. D. Carter [États-Unis] ; S. M. Barros [États-Unis] ; D. J. Dezman [États-Unis] ; W. S. Castle [États-Unis]Chemical characterization by liquid chromatography of Moro blood orange juices
001648 (2009) Current awareness in flavour and fragrance
001702 (2004) Current awareness in flavour and fragrance
001706 (2005) Current awareness in flavour and fragrance
001707 (2000) Current Awareness
001732 (2000) Current awareness in flavour and fragrance
001738 (2004) Filip Cuyckens [Belgique] ; Magda Claeys [Belgique]Mass spectrometry in the structural analysis of flavonoids
001740 (2002) Current awareness in flavour and fragrance
001A25 (2010) Current awareness in flavour and fragrance

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "methodology" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "methodology" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    methodology
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024