Serveur d'exploration sur l'oranger - Curation (Istex)

Index « AbsEn.i » - entrée « flavour »
Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.
flavors < flavour < flavoured  Facettes :

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 25.
[0-20] [0 - 20][0 - 25][20-24][20-40]
Ident.Authors (with country if any)Title
000865 (2001) P. E. Shaw [États-Unis] ; M. Lebrun [France] ; M. Dornier [France] ; M. N. Ducamp [France] ; M. Courel [France] ; M. Reynes [France]Evaluation of Concentrated Orange and Passionfruit Juices Prepared by Osmotic Evaporation
000B50 (1991) F. S. Zucoloto [Brésil]Effects of flavour and nutritional value on diet selection by Ceratitis capitata larvae (Diptera, Tephritidae)
000E38 (1963) R. W. Wolford [États-Unis] ; J. A. Attaway [États-Unis] ; G. E. Alberding [États-Unis] ; C. D. Atkins [États-Unis]Analysis of the Flavour and Aroma Constituents of Florida Orange Juices by Gas Chromatography
000E86 (1992) Robert Braunsdorf [Allemagne] ; Uwe Hener [Allemagne] ; Armin Mosandl [Allemagne]Analytische Differenzierung zwischen natürlich gewachsenen, fermentativ erzeugten und synthetischen (naturidentischen) Aromastoffen
001292 (2010) He Wang [République populaire de Chine] ; Ruijin Yang [République populaire de Chine] ; Yanning Liu [République populaire de Chine] ; Weibin Zhang [République populaire de Chine] ; Wei Zhao [République populaire de Chine] ; Yanpeng Zhang [République populaire de Chine] ; Xiao Hua [République populaire de Chine]Effects of low dose gamma irradiation on microbial inactivation and physicochemical properties of fried shrimp (Penaeus vannamei)
001342 (2003) Serkan Selli [Turquie] ; Turgut Cabaroglu [Turquie] ; Ahmet Canbas [Turquie]Flavour components of orange wine made from a Turkish cv. Kozan
001365 (2005) April Elston [États-Unis] ; Jianming Lin [États-Unis] ; Russell Rouseff [États-Unis]Determination of the role of valencene in orange oil as a direct contributor to aroma quality
001587 (1998) Andrea Hinterholzer [Allemagne] ; Peter Schieberle [Allemagne]Identification of the most odour‐active volatiles in fresh, hand‐extracted juice of Valencia late oranges by odour dilution techniques
001648 (2009) Current awareness in flavour and fragrance
001702 (2004) Current awareness in flavour and fragrance
001706 (2005) Current awareness in flavour and fragrance
001707 (2000) Current Awareness
001732 (2000) Current awareness in flavour and fragrance
001740 (2002) Current awareness in flavour and fragrance
001A25 (2010) Current awareness in flavour and fragrance
001A26 (2010) Current awareness in flavour and fragrance
001A33 (2003) Current Awareness in Flavour and Fragrance
001A62 (1997) T. B. Adams [États-Unis] ; J. Doull [États-Unis] ; J. I. Goodman [États-Unis] ; I. C. Munro [États-Unis] ; P. Newberne [États-Unis] ; P. S. Portoghese [États-Unis] ; R. L. Smith [États-Unis] ; B. M. Wagner [États-Unis] ; C. S. Weil [États-Unis] ; L. A. Woods [États-Unis] ; R. A. Ford [États-Unis]The FEMA GRAS assessment of furfural used as a flavour ingredient
001A89 (2010) Current awareness in flavour and fragrance
001A90 (2008) Current awareness in flavour and fragrance
001A98 (2008) Current awareness in flavour and fragrance

Pour manipuler ce document sous Unix (Dilib)

EXPLOR_STEP=$WICRI_ROOT/Wicri/Bois/explor/OrangerV1/Data/Istex/Curation
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i -k "flavour" 
HfdIndexSelect -h $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/AbsEn.i  \
                -Sk "flavour" \
         | HfdSelect -Kh $EXPLOR_AREA/Data/Istex/Curation/biblio.hfd 

Pour mettre un lien sur cette page dans le réseau Wicri

{{Explor lien
   |wiki=    Wicri/Bois
   |area=    OrangerV1
   |flux=    Istex
   |étape=   Curation
   |type=    indexItem
   |index=    AbsEn.i
   |clé=    flavour
}}

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024