Serveur d'exploration sur l'oranger

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Le cluster Gas chromatography - Mass spectrometry

Terms

5Gas chromatography
4Mass spectrometry
2Flavor
9Orange juice
2Skin
5Chemical composition
6Essential oil
3Comparative study

Associations

Freq.WeightAssociation
30.671Gas chromatography - Mass spectrometry
20.632Flavor - Gas chromatography
20.471Flavor - Orange juice
20.471Orange juice - Skin
30.548Chemical composition - Essential oil
20.471Comparative study - Essential oil
20.447Chemical composition - Mass spectrometry
20.400Chemical composition - Gas chromatography
20.298Gas chromatography - Orange juice

Documents par ordre de pertinence
000142 (2008) Pierre Michel Jazet Dongmo [Cameroun] ; Jean Kuate [Cameroun] ; Vincent Ngouana [Cameroun] ; Francois Damesse [Cameroun] ; Eliane Tchinda Sonwa [Cameroun] ; Paul Henri Amvam Zollo [Cameroun] ; Chantal Menut [France]Comparaison des propriétés antiradicalaires et antiinflammatoires des huiles essentielles de Citrus reticulata var. Madagascar et Citrus sinensis var. Casagrande du Cameroun
000125 (2009) Toussaint Barboni [France] ; François Luro [France] ; Nathalie Chiaramonti [France] ; Jean-Marie Desjobert [France] ; Alain Muselli [France] ; Jean Costa [France]Volatile composition of hybrids Citrus juices by headspace solid-phase micro extraction/gas chromatography/mass spectrometry
000191 (2003) Barbara Rega [France] ; Nicole Fournier [France] ; Elisabeth Guichard [France]Solid phase microextraction (SPME) of orange juice flavor: Odor representativeness by direct gas chromatography olfactometry (D-GC-O)
000194 (2001) P. E. Shaw [États-Unis] ; M. Lebrun [France] ; M. Dornier [France] ; M. N. Ducamp [France] ; M. Courel [France] ; M. Reynes [France]Evaluation of Concentrated Orange and Passionfruit Juices Prepared by Osmotic Evaporation
000220 (1998) L. M.-M. Louche [France] ; E. M. Gaydou [France] ; J.-C. Lesage [France]Determination of phlorin as peel marker in Orange (Citrus sinensis) fruits and juices
000101 (2011) Silvano Fares [États-Unis, Italie] ; Drew R. Gentner [États-Unis] ; Jeong-Hoo Park [États-Unis] ; Elena Ormeno [États-Unis, France] ; John Karlik [États-Unis] ; Allen H. Goldstein [États-Unis]Biogenic emissions from Citrus species in California
000143 (2008) L. Mayaud [France] ; A. Carricajo [France] ; A. Zhiri [Belgique] ; G. Aubert [France]Comparison of bacteriostatic and bactericidal activity of 13 essential oils against strains with varying sensitivity to antibiotics
000168 (2006) Jamilla Kalthoum Cherif [Tunisie] ; Ines M'Rabet [Tunisie, France] ; Mourad El Habiri [Tunisie] ; Rym Abidi [France] ; Anne-Marie Albrecht-Gary [Tunisie]Mesure de l'activité antiradicalaire du jus et des peaux d'oranges tunisiennes par le radical DPPH
000170 (2006) Mohamed A. Ferhat [Algérie] ; Brahim Y. Meklati [Algérie] ; Jacqueline Smadja [France] ; Farid Chemat [France]An improved microwave Clevenger apparatus for distillation of essential oils from orange peel
000190 (2003) Jean Kuate [Cameroun] ; Pierre Michel Jazet-Dongmo [Cameroun] ; Daniel Ducelier [Cameroun] ; Francois Damesse [Cameroun] ; Chantal Menut [France] ; Jean Marie Bessiere [France]Effet de la cercosporiose à Phaeoramularia angolensis sur la teneur et la composition chimique des huiles essentielles de peau d'orange
000203 (2000) Sophie Charvet [France] ; Ramdan Belabbes [France] ; Michel Derbesy [France]La SPME, une méthode simple et rapide. Application au dosage des eaux de fleur d'oranger
000230 (1996) J.-L. Adrian [France]HE d'orange/D-limonène : enjeux mondiaux
000114 (2010) PING DONG [États-Unis] ; PEIJU QIU [États-Unis, République populaire de Chine] ; YI ZHU [États-Unis, France] ; SHIMING LI [États-Unis] ; Chi-Tang Ho [États-Unis] ; David Julian Mcclements [États-Unis] ; HANG XIAO [États-Unis]Simultaneous determination of four 5-hydroxy polymethoxyflavones by reversed-phase high performance liquid chromatography with electrochemical detection
000145 (2008) Anne-Laure Fanciullino [France] ; Manuel Cercos [Espagne] ; Claudie Dhuique-Mayer [France] ; Yann Froelicher [France] ; Manuel Talon [Espagne] ; Patrick Ollitrault [France] ; Raphaël Morillon [France]Changes in Carotenoid Content and Biosynthetic Gene Expression in Juice Sacs of Four Orange Varieties (Citrus sinensis) Differing in Flesh Fruit Color
000175 (2005) Claudie Dhuique-Mayer ; Catherine Caris-Veyrat [France] ; Patrick Ollitrault ; Franck Curk ; Marie-Josephe Amiot [France]Varietal and interspecific influence on micronutrient contents in citrus from the mediterranean area
000204 (2000) Laurence M.-M. Louche [France] ; Francois Luro [France] ; Emile M. Gaydou [France] ; Jean-Claude Lesage [France]Phlorin screening in various citrus species and varieties
000254 (1993) Doron Holland [Israël] ; Gozal Ben-Hayyim [Israël] ; Zehava Faltin [Israël] ; Luc Camoin [France] ; Donny Strosberg [France] ; Yuval Eshdat [Israël]Molecular characterization of salt-stress-associated protein in citrus: protein and cDNA sequence homology to mammalian glutathione peroxidases
000268 (1992) H. Vanniere [France]Essai porte-greffe nutrition du clémentinier en Corse. I : Effet porte-greffe sur le comportement agronomique du clémentinier SRA 63

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024